Over ons 2018-05-21T18:51:35+00:00

Elke werkgever verdient een goed verhaal

Dagelijks zien wij geweldige bedrijven, met nog mooiere verhalen. Keer op keer verbazen we ons erover dat de buitenwereld niet bekend is met die verhalen en geweldigheid (of het een woord is weten we nog steeds niet, maar het klinkt wel gaaf). Daar willen we met Jobbranding verandering in brengen. En vooral voor het MKB. Want duizenden euro’s budget is leuk, maar niet realistisch. Ook als je geen tonnen aan budget hebt, moet jouw werkgeversmerk (a.k.a. geweldigheid) gedeeld worden met droomkandidaten. En het leuke is: vele euro’s zijn helemaal niet nodig! Wel een goed verhaal. En ons natuurlijk. We snappen namelijk als geen ander dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet wat betreft het werven van nieuw personeel. Als echte vakidioten en sparringspartner op niveau, zullen wij met alle liefde het onkruid wieden en de juiste bomen kappen. Zodat jij eindelijk het bos weer ziet en het talent aantrekt waar je al zo lang naar op zoek bent.

Want we doen; doen we met liefde en plezier. Persoonlijk is onze belangrijkste kernwaarde.

Met onze kennis van de arbeidsmarkt en ons vak, zorgen we voor betere resultaten.

Onze ideeën zijn vernieuwend. Onze creativiteit en kennis houden we op peil met de laatste trends en ontwikkelingen.

Door wie ga je beter werven?

WIJ HEBBEN ❤ VOOR JOU
DENNIS HAGEN

Growth hacker van het eerste uur. Jouw doelgroep kent geen geheimen voor Dennis. Met een achtergrond in HR en ervaring in marketing, weet hij hoe je jouw droomkandidaat bereikt.

JANNIKA HAGEN

Als arbeidsmarktcommunicatie adviseur neemt Jannika geen genoegen met clichés en nietszeggende werving. Met de juiste middelen gaat ze samen met jou op zoek naar jouw WOW-factor.

“In the end, people aren’t going to remember what you said, people are not going to remember what you did, but they are going to remember how you made them feel.”

Matthew Luhn - Pixar

Laten we samenwerken!

DE EERSTE ☕ IS VAN ONS

Heb jij leuke ideëen of projecten, maar kom je hier niet zelf aan toe? Laat het ons weten, dan wisselen we graag van gedachten. Wie weet drinken we aan het eind een 🍻 op de behaalde resultaten!